Voorzieningen

Voor en na de wedstrijd

Startnummers ophalen: Op de dag zelf kunt u uw startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op het terrein van Skadi. Hier kunt u ook een tas inleveren bij de garderobe.

Garderobe: Op het terrein van Skadi is voor de deelnemers een garderobe aanwezig waar u uw tas met spullen veilig kunt opbergen. Deze kunt u hier na de wedstrijd weer ophalen.

Kleedkamers: Er zijn kleedkamers, voor mannen en vrouwen apart, op het terrein van Skadi waar u gebruik van kunt maken. Wij raden u aan om zoveel mogelijk omgekleed aan te komen omdat het druk kan worden in de kleedkamers.

Toiletten: Er zijn bij de start/finish op Nautilus toiletten aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Tijdens de loop

Verzorgingspost: Bij de start/finish op Nautilus zal een verzorgingspost zijn. Indien u meerdere rondjes loopt krijgt u hier een bekertje water en een stuk banaan aangereikt. Een stuk verderop is een prullenbak, waar de bekertjes in weggegooid kunnen worden!

EHBO: Er is tijdens de loop een EHBO-team van het Rode Kruis aanwezig, de vrijwilligers zullen meefietsen. Bij de start/finish is op Nautilus ook een plek waar je terecht kan voor medische ondersteuning.