Meer info

Over de molenloop

Voorzieningen voor en na de wedstrijd

Startnummers ophalen: Op de dag zelf kunt u uw startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op het terrein van Skadi. Hier kunt u ook een tas inleveren bij de garderobe.

Garderobe: Op het terrein van Skadi is voor de deelnemers een garderobe aanwezig waar u uw tas met spullen veilig kunt opbergen. Deze kunt u hier na de wedstrijd weer ophalen.

Kleedkamers: Er zijn kleedkamers, voor mannen en vrouwen apart, op het terrein van Skadi waar u gebruik van kunt maken. Wij raden u aan om zoveel mogelijk omgekleed aan te komen omdat het druk kan worden in de kleedkamers.

Toiletten: Er zijn bij de start/finish op Nautilus toiletten aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Tijdens de wedstrijd

Waterpunten: Bij de start/finish op Nautilus zal een verzorgingspost zijn. Indien u meerdere rondjes loopt krijgt u hier een bekertje water en een stuk banaan aangereikt. Een stuk verderop is een prullenbak, waar de bekertjes in weggegooid kunnen worden!

EHBO: Er is tijdens de loop een EHBO-team van het Rode Kruis aanwezig, de vrijwilligers zullen meefietsen. Bij de start/finish is op Nautilus ook een plek waar je terecht kan voor medische ondersteuning.

Bereikbaarheid locaties

Wedstrijdsecretariaat, kleedkamers en hardloopfestival: Skadi Rotterdam, Noorderkanaalweg 20-22, 3037AV Rotterdam

Start/finish: RV Nautilus, Prinsemolenpad 5, 3054XM Rotterdam

Openbaar vervoer

Wij raden u aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets naar de Molenloop te komen: 

Trein: U kunt de trein nemen naar Station Rotterdam Noord. Vanaf hier is het nog ongeveer 1 km lopen naar Nautilus of Skadi. Check de NS reisplanner hier.

Tram: Neem Tram 4 (richting Molenlaan) en stap uit bij halte Soetendaalseweg. Vanaf hier is het nog ongeveer 1 km naar Skadi lopen. Deze tram stopt ook bij Station Rotterdam Centraal. Check de RET planner hier.

Na het ophalen van uw startbewijs en het inleveren van uw tas op Skadi kunt u naar de start/finish bij Nautilus lopen. Na afloop van de wedstrijd kunt u uw tas weer op Skadi ophalen en uw consumptiemuntjes uitgeven op het hardloopfestival! Tussen Skadi en Nautilus is ongeveer een kwartier lopen en wordt aangegeven met bordjes.

auto

Als u toch met de auto wil komen, kunt u deze parkeren bij P+R Alexander en vanaf Station Alexander de sprinter nemen naar het eerstvolgende station Rotterdam Noord. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen naar Skadi Rotterdam en 10 minuten lopen naar de start/finish bij Nautilus.