Meer info

Over de molenloop

Voorzieningen voor en na de wedstrijd

Startnummers ophalen: Op de dag zelf kunt u uw startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op het terrein van Skadi. Dit is mogelijk vanaf 8:30u tot 10:00u.

Garderobe: U kunt uw spullen achterlaten bij RV Nautilus, waar ook de start is. Wel is het aan te raden om zo veel mogelijk spullen op Skadi achter te laten, omdat er meer plek is op Skadi dan bij Nautilus.

Kleedkamers: Er zijn kleedkamers, voor mannen en vrouwen apart, op het terrein van Skadi waar u gebruik van kunt maken. Wij raden u aan om zoveel mogelijk omgekleed aan te komen omdat het druk kan worden in de kleedkamers.

Toiletten: Er zijn bij de start/finish op Nautilus toiletten aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Tijdens de wedstrijd

Waterpunten: Er worden waterpunten geregeld vanuit Skadi, maar vanwege de verwachte hoge temperaturen is het goed om zelf ook genoeg water mee te nemen.

Kleding: Doe korte / luchtige kleding aan, want het belooft een warme dag te worden! Bekijk voor de zekerheid ook nog even zelf het weerbericht hier.

EHBO: Er zijn bij de start / finish bij Nautilus vrijwilligers met een medische achtergrond die kunnen helpen mocht dit nodig zijn.

Bereikbaarheid locaties

Wedstrijdsecretariaat, kleedkamers en hardloopfestival: Skadi Rotterdam, Noorderkanaalweg 20-22, 3037AV Rotterdam

Start/finish: RV Nautilus, Prinsemolenpad 5, 3054XM Rotterdam

Openbaar vervoer

Wij raden u aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets naar de Molenloop te komen: 

Trein: U kunt de trein nemen naar Station Rotterdam Noord. Vanaf hier is het nog ongeveer 1 km lopen naar Nautilus of Skadi. Houdt hiervoor uw reisplanner in de gaten.

Tram: Neem Tram 4 (richting Molenlaan) en stap uit bij halte Soetendaalseweg. Vanaf hier is het nog ongeveer 1 km naar Skadi lopen. Deze tram stopt ook bij Station Rotterdam Centraal. Houdt hiervoor uw reisplanner in de gaten.

Fiets: U kunt ook de trein naar Rotterdam Centraal nemen en vanaf daar ongeveer een kwartiertje fietsen (met OV-fiets) naar Skadi.

Na het ophalen van uw startbewijs kunt u naar de start/finish bij Nautilus lopen. Na afloop van de wedstrijd kunt u teruggaan naar Skadi en uw consumptiemuntjes uitgeven op het hardloopfestival! Tussen Skadi en Nautilus is ongeveer een kwartier lopen en wordt aangegeven met bordjes.

auto

Als u toch met de auto wil komen, kunt u deze parkeren bij P+R Alexander en vanaf Station Alexander de sprinter nemen naar het eerstvolgende station Rotterdam Noord. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen naar Skadi Rotterdam en 10 minuten lopen naar de start/finish bij Nautilus. Er is echt weinig parkeerplek, dus ga niet uit van een plekje bij Skadi.