De Molenloop

MOLENLOOP 2020 AFGELAST

Op 13 april 2020 zou Skadi de tweede editie van de Molenloop organiseren. Helaas moeten wij mededelen dat wij gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus genoodzaakt zijn het evenement dit jaar af te lasten. Deze beslissing is genomen aan hand van de adviezen en richtlijnen van het RIVM, het kabinet, en het NOC*NSF.

Wij vind het uiteraard heel jammer dat het evenement dit jaar niet door kan gaan, maar de gezondheid van deelnemers en leden staat op dit moment natuurlijk voorop. Wij vertrouwen erop volgend jaar weer een mooie editie van de Molenloop neer te zetten, en kijken ernaar uit om u dan te mogen ontvangen!

————————————————————————————————————–

Op 13 april 2020 vindt de tweede editie van de Molenloop plaats! De Molenloop is een hardloopwedstrijd langs de Rotte in Rotterdam Noord. Het parcours is een ronde van 5km, die de deelnemers meerdere keren kunnen lopen. Voor de kleintjes is er een Kidsrun. Iedereen krijgt na afloop een medaille! Zo is de Molenloop is een hardloopwedstrijd voor iedereen! Ben je een fanatiek sporter die bijna 20km loopt? Net begonnen met hardlopen en wil je je eerste 5km uitlopen? Wil je gezellig met een vriend of vriendin genieten van de route? Het kan allemaal! De loop is voor jong en oud, student of niet student, roeier of geen roeier! Iedereen is welkom! 

Na afloop van de wedstrijd is er op het terrein van Skadi Rotterdam de prijsuitreiking en een hardloopfestival waar de hardlopers en toeschouwers kunnen genieten van een lekkere paaslunch, een goede kop koffie, een herstelmassage en vele andere activiteiten. Voor meer informatie klik hier.