De Molenloop

Molenloop 2020 afgelast

Op 13 april 2020 zou Skadi de tweede editie van de Molenloop organiseren. Helaas moeten wij mededelen dat wij gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus genoodzaakt zijn het evenement dit jaar af te lasten. Deze beslissing is genomen aan hand van de adviezen en richtlijnen van het RIVM, het kabinet, en het NOC*NSF.

Wij vind het uiteraard heel jammer dat het evenement dit jaar niet door kan gaan, maar de gezondheid van deelnemers en leden staat op dit moment natuurlijk voorop. Wij vertrouwen erop volgend jaar weer een mooie editie van de Molenloop neer te zetten, en kijken ernaar uit om u dan te mogen ontvangen!

De Molenloop over de loop

Op 13 april 2020 vindt de tweede editie van de Molenloop plaats! De Molenloop is een hardloopwedstrijd langs de Rotte in Rotterdam Noord. De deelnemers lopen 5-25 km afhankelijk van het aantal rondjes. Zo is de Molenloop een hardloopwedstrijd voor iedereen! Ben je een fanatiek sporter die bijna 20km loopt? Net begonnen met hardlopen en wil je je eerste 5km uitlopen? Wil je gezellig met een vriend of vriendin genieten van de route? Het kan allemaal! De loop is voor jong en oud, student of niet student, roeier of geen roeier! We zien u graag de 13e aan de start! Klik hier om je in te schrijven! De kosten bedragen 20 euro, dit is inclusief tijdsregistratie, een medaille, toegang tot het hardloopfestival en muntjes t.w.v. 5 euro om te besteden op het festival.

Na afloop van de wedstrijd is er op het terrein van Skadi Rotterdam een hardloopfestival waar de hardlopers en toeschouwers kunnen genieten van een lekkere lunch, een goede kop koffie, een herstelmassage en vele andere activiteiten. Klik hier voor meer informatie!

Iedereen is welkom!