Week 4: Helden ZigZag

Onze helden van de Molenloop zijn deze week Charlotte, Eva, Aniek, Breg, Eva, Evika, Sanne en Sabine. Zij vormen Dames 6, een eerstejaars roeiploeg van Skadi genaamd ZigZag. Samen gaan ze meedoen aan de Molenloop om geld op te halen voor de vernieuwbouw van Skadi. Wij stelden hun een paar vragen:
Hoe trainen jullie voor de Molenloop? 
We roeien samen twee keer per week en als het te hard waait pakken we een sportklasjes bij Erasmus Sport zoals spinnen of body pump. Sommige pakken nog een moment in de week om te lopen maar we doen het vooral op karakter šŸ™‚

Voor hoeveel rondjes gaan jullie? 
De een loopt wat meer dan de ander en gaat voor drie rondjes. Maar de meeste gaan voor een of twee.

Hoe zijn jullie van plan geld op te halen? 
We gaan familie en vrienden vragen om ons te sponsoren gewoon via de donatieknop op de Molenloop website.

Waar is jullie groepsfoto genomen? 
Wij waren toen op de HOT bij de studenten-roeivereniging Vidar in Tilburg. Dit is het Heineken Openingstoernooi en de opening van het roeiseizoen voor competitieroeiers.

Wat deden jullie daar? 
We hebben hier gefeest en natuurlijk ook hard geroeid. We sliepen twee nachten in de Beekse bergen in een tent. Zondag hebben we de wedstrijd gestart en 3x 500 meter geroeid.

Gaan jullie achteraf naar het hardloopfestival? 
Jaa we gaan naar het hardloopfestival! Lekker in het zonnetje genieten van de muziek, het eten en de gezelligheid op Skadi. Ook lijkt het ons leuk om samen een yogalesje te doen op het festival.

Wie loopt het hardst van jullie groep? 
Sabine trapt ook het hardst op de ergo(meter) dus die zal het hardste lopen.

Wie was het moeilijkst om over te halen? 
Niemand eigenlijk. We waren allemaal meteen overgehaald om mee te doen. De eerste Skadi hardloopwedstrijd willen we natuurlijk niet missen!

Hebben jullie je al ingeschreven? 
Jaa!