Week 2: Helden van de Molenloop

Om iedereen een beeld te geven van de Molenloop en haar betrokkenen zullen wij elke dinsdag een deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger aan jullie introduceren, onze helden van de Molenloop! Deze week zijn onze helden Gerda en Charl Goossens. Zij gaan samen op maandag 22 april meedoen aan de Molenloop. Wij stelden hun een paar vragen:


Hoe zijn jullie er bij gekomen om mee te doen met de Molenloop? Sander en Eva nodigden ons uit om mee te doen met de loop van Skadi en dat leek ons wel wat! We waren al langer van plan om meer te sporten en dit is een goede reden om weer aan de gang te gaan. Het is een leuke afstand die goed te doen is voor beginnende lopers.


Wat doen jullie ter voorbereiding? We trainen twee keer per week.


Komen er mensen jullie aanmoedigen? Oma komt aanmoedigen, ze is erg benieuwd naar Skadi!


Waarom lijkt het jullie leuk om mee te doen met de Molenloop? Het is fijn dat het een laagdrempelig evenement is waar niet zoveel druk op ligt. Daarnaast is het natuurlijk voor het goede doel en geeft het meer betrokkenheid bij Skadi

One thought on “Week 2: Helden van de Molenloop

  1. Leuk dat jullie mee doen. Ik kom jullie ook aanmoedigen, Margreeth Verheul

Comments are closed.